Д-р Николов: Заев повторно излажа дека 100 илјади е просечната плата на лекарите специјалисти

Зоран Заев денес на телевизија повторно излажа дека 100 илјади е просечната плата на лекарите специјалисти..!!??? Сакаше да каже: 100

Read more

Заев: Со Бугарите го решивме спорот за Цар Самоил, ќе најдеме решение и за Гоце Делчев

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев вечерва гостуваше во отвореното студио на 24 анализа. Меѓудругот, тој говореше за неодамнешната ситуација со

Read more