„Ти си селјак од село кај Нови Сад!“: Карлеуша „пламна“ кон Саша Поповиќ и му покажа среден прст!

Јелена Карлеуша и Саша Поповиќ по настапот на шеснаесетгодишната Тамара Пешиќ во „Ѕвездите на Гранд“, се расправаа на големо ,

Read more

Вики Миљковиќ пред вклучени камери се испокара со Саша Поповиќ: „Шоуто ти е јадно!“

Иако е долгогодишен член на жирито од „Ѕвездите на Гранд“, Вики Миjковиќ честопати е мета на прозивки и непријатни коменатри

Read more