ВМРО-ДПМНЕ отвора ново поглавје, Мицкоски со тим на стратешки соработници со врвни биографии

Македонија живее тешко секојдневие, народот живее сиромашно, со проблеми и систем кој не функционира. Животот во Македонија е полн со

Read more

Мицкоски најави масовни протести на ВМРО-ДПМНЕ

Зоран Заев е на колена, октоподот е во слободен пад, доаѓа обнова на Македонија, порача лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски

Read more