Заев разрешува стотина директори, еве кои функционери ги зафати најавената „метла“

Почнува постапката за разрешување на високи државни функционери, директори, раководители, членови на управни одбори и владини институции, најави премиерот Зоран

Read more

Поранешен вработен на „Мајкрософт“ украл 10 милиони долари: Како ги земал и што направил со парите?

Поранешен вработен на Microsoft бил обвинет, како го дефинираат истражнитеоргани , во спроведувањето на шема за кражба на 10 милиони долари

Read more