Сите ја паметат Касандра- актерката на 46 години има тело за медала, а кога ќе ја видите во бикини ќе подзинете од овој детаљ на стомакот

Популарната шпанска актерка Кораиме Торес која најпопуларна беше во Македонија и во регионот во деведесетте години се уште ја паметат

Read more

Мистериозниот манастир во Македонија до кој се стигнува единствено со кајче

Полошкиот манастир св. Ѓорѓи е сместен на падините на планината Вишешница, веднаш до вештачкото езеро Тиквеш, на границата помеѓу областите

Read more