Апасиев : Не си ги ставајте неспособните деца на директорски функции, ќе заглават по затвори

Не си ги ставајте неспособните деца на директорски функции, ќе заглават по затвори, пишува на својот Фејсбук профил универзитетскиот професот

Read more

Заев: А, зошто под „еден суетен новинар” се препознал Бранко Геровски тоа треба него да го прашате

Зошто под квалификативот „еден суетен новинар” се препознал новинарот Бранко Героски тоа треба него да го прашате, вели во денешното

Read more