Милиони лајкови за само пола сат: Ким Кардашијан со својот костим го запали Инстаграм (ФОТО)

Американскастарлета до едноставен стајлинг за Ноќта на вештерките ги воодушеви своите обожаватели. По повод денот „Ноќ на вештерките“ многу познати

Read more

Баба Ванѓа – Последниот Македонски пророк (видео)

Кој е всушност последниот македонски пророк, кого светот го познава како баба Ванѓа? Ја нарекуваа со различни имиња, ја негираа и ја омаловажуваа. Но таа за себе рече дека е ќерка на последниот македонски крал фараонката Клеопатра.

Read more