Невеста како од бајките: Се омажи Хазан од „Ќерките на Фазилет“, а за ваква свадба сонуваат многумина девојки

Турската актерка Дениз Бајсал (28), позната по улогата на Хазан во серијата „Ќерките на Фазилет“, пред неколку дена го кажа

Read more

Овој манастир исцелува од сите неизлечиви болести, но и ги дарува оние кои не можат да имаат деца

Калишкиот манастирски комплекс го сочинуваат четири светилишта, две пештерски цркви посветени на Богородица и Атанасиј Велики и уште две цркви

Read more