Командирите одлучиле Боки 13 да има привилегии во хашкото одделение, место „му ослободиле“ обвинети од 27 април

Бојан Јовановски, познат како Боки 13, е сместен во хашкото одделение во истражниот затвор Шутка бидејќи командирите кои проценуваат во

Read more