(ВИДЕО) Според Пендаровски премиерот Заев е ненормален

Претседателот Пендаровски и премиерот Заев имаат различни ставови по прашањето за македонскиот јазик кој официјално го негира Бугарија и за македонскиот идентитет генерално.

Додека Пендаровски вели дека никој нормален не би дебатирале за овие теми премиерот Заев вели дека овие теми треба да се решаваат преку разговор односно дебати кои според Пендаровски можат да ги водат само ненормални луѓе, пишува expres.mk.

Извор: лидер.мк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *