Сестрата на Милан Станковиќ ќе ви го помати умот: Тој никогаш не ја покажал во јавноста, а е убава како ангел (ФОТО)

Сестрата на познатиот пејач Милан Станковиќ ретко се појавува во јавноста, но пејачот понекогаш објавува и фотографии со неа на неговиот Инстаграм профил.

Настасија е помладата сестра на најпопуларниот пејач во регионот е вистинска убавица.

Не мора прилично внимателно да ги погледнете нивните фотографии за веднаш да сфатите дека тие двајца прилично си личат еден на друг.

Иако фановите веднаш ја забележаа нивната сличност во нивната насмевка, тие двајца имаат завршено и исто средно училиште, а тоа е медицинското и двајцата се многу блиски.

Извор: курир.мк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *