Полномошник на Камчев побара еден ипол милион евра оштета од Јанева и Јовановски, судијката не дозволи

На рочиштето полномошникот на Јордан Камчев побара еден ипол милион евра побарување како оштета од обвинтетите Катица Јанева и Бојан Јовановски, но судиката по консултација со обвинителктата Рускоска не прифати такво нешто, бидејќи за ова дело не постоеле сведоци.

Судијката му дозволи на полномошникот на Камчев да го следи судењето само како јавност.

Извор: република.мк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *