Доктор принудувал и земал мито од пациенти?

По реакции на наши читатели, имаме веќе 3 ваши писма за овој “доктор”, кој очигледно е криминалец. Станува збор за некој си д-р Дончо, кој принудувал пациенти и земал гилеми пари за услуги во здравството и бил главен на некоја вторострпена комисија. Поседуваме снимени материјали, но истите не се обезбедени од надлежен орган. Затоа, секакви информации и искуства за горенаведениот “доктор” (види фото), Ве молиме да ни ги испратите во Инбокс.
#ГонимеКриминалци ние новинарите, пошто органите спијат. Ако, тоа ни е задача.

Извор: Доказ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *