Спектакуларно отварање на првата интернет телевизија

Вчера во просториите на Лого кафе во Кисела Вода беше промовирана првата интернет телевизија во Македонија но и пошироко.

Отварањето беше спектакуларно со голем број политичари и естрадни уметници како и јавни личности. Телевизијата ќе емитува своја програма и ги враќа ретро емисиите кој будат многу спомени.

Програмата започнува наскоро како што најавуваат.

Наскоро фотогалерија од отварањето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *