Избегнете ја Илинденска – верижен судир пред Влада

Ако се враќате од работа по Илинденска, избегнете го овој булевар, зашто во моментов сообраќајот е отежнат поради верижен судир на четири возила.

Приченета е само материјална штета, повредени нема, но бидејќи се чека увид, сообраќајот е затворен.

Извор: Република

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *