Цеца признава каква е приватно, а еве и што не може да замисли…

Пејачката Светлана Цеца Ражнатовиќ за српските медиуми открива детали од својата криватност, каква е во домашна атмосфра, а потоа ја спомна нејзината ќерка Анастасија.

“Не ми се допаѓа излегувањето. Некако, мојата професија е тесно поврзана со забава – ако гледаме така, јас убаво си поминувам секој викенд … Но, да излезам во град приватно сега, не ми се допаѓа нешто. Повеќе сакам да бидам во кругот на пријатели, во поинтимен амбиент, затоа што е приватно, нормално, порелаксирано и можам целосно да се занесем со пријателите, да муабетам … Не ми се допаѓаат градски излегувања “, призна пејачката.

Пред неколку месеци, нејзината ќерка Анастасија се исели од семејната вила, и покрај тоа таа Вељко имаат многу професионални одговорности, тие не го занемарија семејството.

“Се гледаме, таман работа. Семејството секогаш доаѓа прво, прво и најважно”, изјави Цеца за “Ексклузив” со насмевка на лицето.

Извор: вистина.мк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *