Скриена камера во Струмица: Позајмува мобилен да се јави и го кpши – на крај доби ќyтeк

Претплатниците на неговиот јутјуб канал растат се’ повеќе од ден на ден, а прегледите на видеата му достигнуваат и над 35000 прегледи .

Струмичкиот јутјубер Славе Колевски кој точно пред 2 месеци го отвори неговиот канал кој се пробија со неколку интересни пранкови во моментот е еден од најактуелните јутјубери во земјата.

Уникатен и свој, Славе успева да ја привлече публиката која секојдневно го користи јутјуб. Во продолжение погледнете го новото видео скриена камера * PRAVAM PRANK NAJJAK NA BALKANOT * si dobiv kotek *

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *