Исповед на тинејџерка пpoc*итутка од Штип: Наутро на училиште, попладне со богаташи

Сакавме премногу. Или ќе продаваш дрога или ќе го продаваш телото, ако веќе сакаш да имаш пари, изјавила пред психијатарот најмладата девојка вплеткана во прости*yција.

Почнуваш само од причина дека ти требаат пари, но и откако ќе заработиш, тешко е да се откажеш од убавиот живот на кој ќе навикнеш со добра заработка.“

Таа почнала да нуди услуги за пари кога имала само 18 години. Истражителот верува дека многу луѓе плаќале пари за услуги со тинејџерки.

Наутро одев на училиште, а попладне работев и заработував и по 300 евра од клиент – изјавила тинејџерката.

Најголем дел од клиентелата биле богаташи од странство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *