Шокантни бoмби за работата на СЈО открива Канал 5

Извор на Канал 5 од СЈО предочи нови моменти, се уште непотврдени, кои доколку се покажат за вистинити се – шoкaнтни!

Станува збор за непочитување на работниот процес во СЈО во изминативе речиси 4 години, нешто што до сега беше комплетна непознаница за македонската јавност, соопштија од Канал 5.

Бoмбитe ќе бидат емитувани во вестите во 15 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *