Му пушел пред ресторанот, а сопственикот погледнете што му направи

Сопственикот на ресторан во Солт Лејк Сити во Јута зел противпожарен апарат и го испрскал мажот кој одбил да ја изгаси цигарата пред неговиот угостителски објект.

Џон Бирд изјави дека излегол на пауза за пушење пред деловниот центар и дека веќе претходно имал средба со сопственикот на ресторанот, кој му рекол да не пуши на тоа место затоа што е премногу близу до неговиот објект и муштериите.

Бирд изјави за „КСЛ њуз радио“ дека контактирал со луѓето од обезбедувањето, кои му рекле дека смее да пуши таму, а потоа повторно налетал на сопственикот на ресторан.

Извор:Булевар. мк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *