(Фото) Оваа порака на Јелена Ѓоковиќ мора да ја запамтите – Еве како и на што го учи малиот Стефан?

Јелена Ѓоковиќ, хуманитарка и сопруга на Новак Ѓоковиќ, објави фотографија на социјалните мрежи и испрати силна порака до јавноста.

Јелена и нејзините придружници споделија моменти од домашната интимност.

Имено, за време на хранењето на своето дете Стефан, како што е вообичаено, се појави и семејното куче кое со шепите и даваше знак на Јелена дека и тоа сака храна во чинијата!

Секако, Јелена падна на неговиот шарм и очи, па наскоро и кучето си го доби својот дел.

– Да споделиш со другите значи дека се грижите. Вака јас го учам Стефан да споделува “, напиша Јелена под фотографијата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *