Бојата на облеката што ја носите ве открива – Еве што значат!

Бојата на облеката која ја носиме многу влијае на расположението, но има и многу силно влијание на тоа како влијаеме на луѓето околу себе и може да ја зголеми самодовербата.

Се прашувате што открива за вас бојата на маицата или фустанот кој го носите?

Сина – доверливи, лојални, вредни, софистицирани, Црвена – енергични, доминантни, импулсивни, способни, Виолетова – креативни, индивидуални, саможивни, Црна – авторитавни, елегантни, едноставни, незадоволни, Портокалова – ентузијасти, социјални, површни, Зелена – одлучни, задоволни, страствени, Розева – повлечени, чувствителни, романтични, Бела – ненаметливи, сигурни, уредни и Жолта – ведри, несериозни, интелигентни.

извор:kurir.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *