Видео: Македонци имале ce*c на тераса на сред бел ден во Албанија

Плажата дефинитивно создава големо чувство на романтика и возбуда, па поради тоа овој пар не можеше да ја сокрие страста и имаше акција сред бел ден на тераса во одморалиштето Саранда.

18+ Акција плажа со партнерот е меѓу работите за кои сите може да мислиме дека се крајно романтични, страсни и возбудливи.

Ова страсно видео кое ќе го погледнете подолу се настана во јужниот дел на Албанија, поточно во Саранда. На видеото ќе погледнете како еден млад пар, имаа сред бел ден на терасата од изнајмен апартман.

Исто така и на Охридските плажи сред бел ден стана “тренд”. Минатиот месец на социјалните мрежи се прошири фотографија од туристи од Полска кои имаат покрај плажите на Охридското езеро.

Туристите побарале да бидат оставени на плажата Лабино во стариот дел на Охрид и толку таму настанале жешките фотографии.

Видеото може да го погледнете ТУКА!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *