Виц на денот: Изневера

Зборат Трпе и Цветко:

– Абе да ти кажам, жена ми ме изневерува со петелот.

– Е како така, од кај знаеш?

– Па ете, кога се вратив дома, гледам во креветот пердуви.

И другиот му вика:
– Леле, абе жена ми мене со камион ме изневерува.

– Е како бе така?

– Епа кога се вратив дома пред некој ден, во кревет го гледам шоферот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *