Не можеш да ја победиш детската логика (виц)

Влегува мало 7-годишно детенце во продавница, ѝ дава на продавачката банкното од „Монопол“ и ѝ вели:

– Еден плишан тигар, ве молам.

– Дете, овие пари не се вистински.

– А тигарот каков е?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *