Видео: Како правилно да ставите кондом?

Видео кое ги прикажува чекорите како правилно да ставите кондом. Повелете ѕирнете ги, па проверете дали се совпаѓаат со процесот кој вие го практикувате.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *