Виц: Мажот и супата

Оди мажот во кујната да земе за јадење, па по некое време урла од трпезарија:

Женоооо!

Што е бре, што си се развикал?

Каква е оваа супа? Погрозно нешто немам пробано во животот.

Не е тоа супа, ставив врела вода во тенџерето да откисне за полесно да го измијам.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *