Виц: Папагал

Цветко му се жали на Трпе:

– Туу, да ти се невиди. Си купив папагал, се погоди женски.

– Како го позна бе?

– Шо не ќе го познам, јас го зедов за да повторува по мене, а тој се расправа со мене!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *