Виц: Главоболка

– Мамо мноry ме боли главата. Ќе појдам до кај Tрпана, брат и е аптекар и сигурно има апче.

– Ама Tрпана е на одмор.

– Е добро де, одам апче да побарам од брат и.

– Имаме Аналгин во фиоката.

– Не сакам Аналгин.

– Има и Кафетин во фиоката.

– Не сакам ми Кафетин.

– Епа што сакаш?

– Сакам метамизол натриум монохидрат.

– Ајде оди. Гледам дека за еден секс си спремна и јазикот да си го искршиш!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *