Жан Митрев за диетите (ВИДЕО)

Еден од најдобрите кардио – хирурзи во Македонија, др. Жан Минтрев во емисијата Еден на еден истакна едно неверојано сведоштво во врска со диетите кои се шират на социјалните мрежи. Колку навистина Жан Митрев стои позади тие диети и колку навистина тие диети се ефикасни. Но исто така др. Жан Митрев даде добар пример како да ославбите.