ВИДЕО: Невеста наместо торта доби шлаканица среде свадба и пред гости

Среде свадбата , кога младенците ја сечеле невестинската торта , се случил неверојатен инцидент. Младоженецот и ставил парче торта на невестата во уста , а кога сакала и таа да го направи истото, нешто му рекла , што толку го разбеснило и силно ја удрил.

Не е познато кога и каде точно е снимено видеото , кое сега е на социјалните мрежи , каде предизвика бројни коментари. Најголемиот број , освен навреди кон младоженецот , се желби бракот да заврши истиот момент.