НЕМА ДА ВИ СЕ ВЕРУВА: Полугола русинка на – 30 се поли со вода за да се расони (ВИДЕО)

Во случај да ви е тешко да се расоните науто еве еден трик од Уреј, Ханти Манси во Русија. Денес во овој град температурата достигнува до – 30 степени.

Во продолжение погледнете го видеото кое ќе ве остави без зборови…