ВИДЕО: Урнебесен виц, како да запознаеш девојка

Сигурно се сеќавате на познатите вицеви за босанските херои Мујо и Хасо. Во старите добри времиња суте знаевме барем по 10 вицови поврзани со босанците Мујо и Хасо. Сега постои видео проект во кој сите нивни вицеви се претворени во скечеви кој ги гледа огоромна публика на нивните сајтови. Погледнете го скечот Дедо од Босна,