Миле Паника за грците и уставот

Добро познатиот комичар од К-15 Бранко Огњановски или попознат на јавноста како Миле Паника со свој препознатлив сатиричен став за посетата на грчкиот министер Коѕијас на Република Македонија. Денес на социјалните мрежи има безброј многу реакции околу оваа посета на грчкиот министер за надворешни работи ние одлучивме со вас да го споделиме на Миле Паника.