Која е новинарката која му се “пушта” на Талат од Преспав?

Дритон Вејсели, во јавноста познат како Талат од серијата Преспав, во интервју за најгледаниот естраден магазин „Бекстејџ“ откри која новинарка му праќа пораки.

Во рубриката вистина или предизвик, Талат не сакаше да одговри на скокотливите прашања кои му ги постави новинарот од Бекстејџ, па затоа мораше да го прифати предизвикот.

Предизвикот пак беше да прочита интимни пораки од некоја девојка. Токму тоа и го направи.

“Ќе прочитам, еве имам една порака од твојата колешка” – рече Талат

За која колешка станува збор, погледнете во интервјуто: