Мамеше женски воздишки и беше најпосакуваниот актер, а сега изгледа како скитник и нема да го препознаете

Густа брада, вишок килограми, преголема облека, очила, поради сето тоа папараците едвај го препознаа Мел Гибсон. По успешната холивудска кариера,

Read more