ОВА ГО МОЖЕ САМО ТАА, ЌЕ ПЛАЧЕТЕ И ВИЕ: Марија Шерифовиќ во солзи – Никогаш не ми било потешко, мој мал господине (ВИДЕО)

Српската пејачка, Марија Шерифовиќ дефинитивно е една од најдобрите вокали во регионот, а за нејзините хуманитарни гестови често се зборува

Read more