Бомбастичен танц! Талентот на оваа жена ги полуде мажите, а жените ги остави без здив (ВИДЕО)

Таа има талент за танцување и подготви настап за натпревар. Но ниту нејзиниот танц беше обичен ниту настапот секојдневен.

Начинот на кој Ирина танцува никого не остава рамнодушен. Мажите буквално полудеа додека ја гледаа како заводливо танцува.

Жените пак, буквално останаа без здив.

Силни емоции имаше кај публиката, кај жири комисијата и кај водителите.

Погледнете зошто за овој настап долго се зборува.