Братот на Борис Трајковски за Ѓорчев: Влатко е чесен и може да биде претседател на сите граѓани

Братот на поранешниот претседател Борис Трајковски, Мојсеј Трајковски јавно го поддржа Влатко Ѓорчев, кандидат за претседател кој прв објави дека

Read more