Симона Симовска, член на Карате клубот Тигар ја доби наградата за Најдобра млада спортистка за 2017 во Република Македонија

17-годишната Симона Симовска, член на Карате клубот Тигар 2003 од Беловиште ја доби наградата за Најдобра млада спортистка за 2017

Read more