Братот на Борис Трајковски за Ѓорчев: Влатко е чесен и може да биде претседател на сите граѓани

Братот на поранешниот претседател Борис Трајковски, Мојсеј Трајковски јавно го поддржа Влатко Ѓорчев, кандидат за претседател кој прв објави дека

Read more

Сите слушнале за Ал Капоне и Лаки Лучијано, но овој човек ја создал мафијата во САД: Владеел сурово, па настрадал како и неговиот идол

Салваторе Маранцано не сонувал дека ќе стане еден мафијаш, а не пак дека ќе ја создаде американската мафија каква што

Read more