(ФОТО+ВИДЕО) Ова е херојот на денот: Вработен во „Макпетрол” самиот спречи пожар и експлозија!

  Вистинска катастрофа беше избегната во центарот на Скопје, на бензинската пумпа која се наоѓа наспроти соборниот храм. На бензинската

Read more

(Видео) Овој бразилец направи мотор кој не користи бензин – Троши 1 литар вода на 500 км!

Моторниот акумулатор користи водород од молекулата на водата и со тоа генерира електрична енергија, со помош на која се движи

Read more